Gustaf Andersson Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

556422-1504 är organisationsnummer för bolaget Gustaf Andersson Konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gustaf Andersson Konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Huddinge som är den kommunen som Gustaf Andersson Konsult Aktiebolag finns i.

Gustaf Andersson Konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-06-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gustaf Andersson Konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Gustaf Andersson Konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Huddinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gustaf Andersson Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Gustaf Erik -Andersson, Tim Alp Gustaf

Vill ni komma i kontakt med Gustaf Andersson Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-4213121 eller genom brev på följande adress:
Yrkesv. 5 B, 141 43, Huddinge

Bolaget skall bedriva: Lokalanskaffning, lokaluthyrning och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Fastighetsförvaltning. Hyresgästanpassning av kommersiella lokaler innefattande: - Projektledning och utredningar inom fastighetsområdet. - Upphandling av varor och tjänster i samband med hyresgästanpassning. - Försäljning av inventarier och annan lös egendom som blir över vid hyresgästernas lokalbyte. Organisationsanpassning och effektivisering av privat och offentlig verksamhet. Förvärva och förvalta fast och lös egendom. Handel med värdepapper och värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gustaf Andersson Konsult Aktiebolag och det är Andersson, Gustaf Erik som är född 1936 och har titeln VD, Andersson, Klas Johan Erik som är född 1981 och har titeln Vice VD, Andersson, Gustaf Erik som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Klas Johan Erik som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Tim Alp Gustaf som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bredenberg, Rolf Peter som är född 1961 och har titeln RevisorJonsson, Göran Erik som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, PA Bredenberg AB som är född och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor