ADDENDUM KONSULT Aktiebolag

Stockholms län

Information

ADDENDUM KONSULT Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Huddinge. Det är nämligen den kommunen som ADDENDUM KONSULT Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ADDENDUM KONSULT Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

ADDENDUM KONSULT Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-01-14. Men sedan 1996-01-01 så har ADDENDUM KONSULT Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bällstav. 13, 186 50, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ADDENDUM KONSULT Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9328120.

Huddinge arbetar för att verksamheter som ADDENDUM KONSULT Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ADDENDUM KONSULT Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i personalutveckling och organisationsutveckling vid mindre företag, förvaltningar och organisationer samt bedriva telemarketing för uppdragsgivare i de nordiska länderna.

Firmatecknare för ADDENDUM KONSULT Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ADDENDUM KONSULT Aktiebolag och det är följande personer, Lundkvist, Britta Maria som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlberg, Lars Olof som är född 1957 och har titeln Suppleant, Söderström, Eva Barbro som är född 1963 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ADDENDUM KONSULT Aktiebolag är 556414-5786.