Lars Lindqvist Handels AB

Stockholms län

Information

Lars Lindqvist Handels AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Huddinge som är den kommunen där Lars Lindqvist Handels AB finns. I Huddinge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lars Lindqvist Handels AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lars Lindqvist Handels AB har haft sedan 2002-02-04. Lars Lindqvist Handels AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lars Lindqvist Handels AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Grindstuv. 6, 141 40, Huddinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7111075.

Huddinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lars Lindqvist Handels AB Privat, ej börsnoterat.

Lars Lindqvist Handels AB har idag 556411-3586 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lars Lindqvist Handels AB

Bolaget skall bedriva konsultverksameht inom marknadsföring, ekonomi och kontorsservice, event, festarrangemang, catering och underhållning, handel med choklad, konfektyr och livsmedel.

I Lars Lindqvist Handels AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindqvist, Lars Sten Olof som är född 1946 och har titeln VD, Lindqvist, Lars Sten Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Ulla-Lena Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Melin, Per Staffan som är född 1939 och har titeln Revisor, .