Bergman Invest Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bergman Invest Stockholm Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Huddinge som är den kommunen där Bergman Invest Stockholm Aktiebolag finns. I Huddinge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bergman Invest Stockholm Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bergman Invest Stockholm Aktiebolag har haft sedan 2007-03-22. Bergman Invest Stockholm Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bergman Invest Stockholm Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sköldmöv. 8, 141 33, Huddinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7748704.

Huddinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bergman Invest Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bergman Invest Stockholm Aktiebolag har idag 556403-6530 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Bergman, Bo Svante -Bergman, Larisa Alexandrovna är den som för stunden ansvarar för Bergman Invest Stockholm Aktiebolag

Bolaget skall inom och utom landet bedriva hotell- och restaurangrörelse, handel med konsumtionsvaror inom bygg och heminredningsbranschen, idka konsultativ verksamhet inom dessa branscher, äga och förvalta värdepapper ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Bergman Invest Stockholm Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergman, Larisa Alexandrovna som är född 1956 och har titeln VD, Bergman, Bo Svante som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Larisa Alexandrovna som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hyttberg, Hans Birger som är född 1939 och har titeln Revisor, Hans Hyttberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .