Huddinge Frimärken Aktiebolag

Stockholms län

Information

556403-4329 är organisationsnummer för bolaget Huddinge Frimärken Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Huddinge Frimärken Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Huddinge som är den kommunen som Huddinge Frimärken Aktiebolag finns i.

Huddinge Frimärken Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-09-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Huddinge Frimärken Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Huddinge Frimärken Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Huddinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Huddinge Frimärken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Huddinge Frimärken Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0156-10560 eller genom brev på följande adress:
Midsommarv. 15, 610 72, Vagnhärad

Bolaget skall driva handel med frimärken och tillbehör, värdepapper, elkonsulttjänster, bokförings- och redovisningstjänster, konsulttjänster inom bank- och finansmarknaden och idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Huddinge Frimärken Aktiebolag och det är Tjärnlund, Ulf Torsten som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjärnlund, Bonnie Elsebeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Warborn, Hans Sten Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor,