Geosoft i Huddinge Aktiebolag

Stockholms län

Information

556398-3740 är organisationsnummer för bolaget Geosoft i Huddinge Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Geosoft i Huddinge Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Huddinge som är den kommunen som Geosoft i Huddinge Aktiebolag finns i.

Geosoft i Huddinge Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-08-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Geosoft i Huddinge Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Geosoft i Huddinge Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Huddinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Geosoft i Huddinge Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Leif Sören -Wahlström, Lennart Gustav

Vill ni komma i kontakt med Geosoft i Huddinge Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7468040 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva verksamhet med datorprogram inom byggbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Geosoft i Huddinge Aktiebolag och det är Andersson, Leif Sören som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlström, Lennart Gustav som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Ritva Anita som är född 1956 och har titeln Suppleant, Plogfeldt, Torsten Carl-Gustaf som är född 1943 och har titeln Revisor, Huddinge Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,