Hyttbergs Redovisningsbyrå Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hyttbergs Redovisningsbyrå Aktiebolag är ett företag som finns i Huddinge. I Hyttbergs Redovisningsbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hyttberg, Hans Christian som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Furusten, Karl Rikard som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lindell, Bo Erik Max som är född 1946 och har titeln Revisor, REVENTUS REVISION Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hyttbergs Redovisningsbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hyttbergs Redovisningsbyrå Aktiebolag på telefon 08-7742500.

Bolaget skall bedriva redovisning, ekonomisk konsultation, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hyttbergs Redovisningsbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hyttbergs Redovisningsbyrå Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Huddinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hyttbergs Redovisningsbyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hyttbergs Redovisningsbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hyttbergs Redovisningsbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hyttbergs Redovisningsbyrå Aktiebolag har 556381-3889 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.