Severin International Trade and Display Systems Aktiebolag

Stockholms län

Information

Severin International Trade and Display Systems Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Huddinge som är den kommunen där Severin International Trade and Display Systems Aktiebolag finns. I Huddinge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Severin International Trade and Display Systems Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Severin International Trade and Display Systems Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Severin International Trade and Display Systems Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Severin International Trade and Display Systems Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till L. Björkv. 15, 141 44, Huddinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-4493580.

Huddinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Severin International Trade and Display Systems Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Severin International Trade and Display Systems Aktiebolag har idag 556372-9960 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Severin International Trade and Display Systems Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och installation av tobakshyllor till dagligvaruhandeln samt därmed förenlig verksamhet.

I Severin International Trade and Display Systems Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Severin, Jan Christer Arne som är född 1960 och har titeln VD, Severin, Jan Christer Arne som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterlund, Christina Elisabeth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Korpelainen, Kari Tapani som är född 1960 och har titeln Revisor, KTK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .