Vistaberg Förvaltning Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Huddinge finns det ett Aktiebolag som heter Vistaberg Förvaltning Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Vistaberg Förvaltning Aktiebolag i Stockholms län. Huddinge är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Vistaberg Förvaltning Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1989-04-19 så har Vistaberg Förvaltning Aktiebolag varit registrerat. Idag är Vistaberg Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med Vistaberg Förvaltning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till 512 65 Mjöbäck. Vi ni istället prata med Vistaberg Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7466696.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter genom ägande av komplementärsandel i Vistaberg Förvaltning KB och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nergården, Göran Ansgar Tobias som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wall, Arne Robert som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ramnewall, Bengt Sören Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Mjöbäcks Bokförings & Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Vistaberg Förvaltning Aktiebolag har 556357-0885 som sitt organisationsnummer.