Installationskonsult Kjell Andersson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Installationskonsult Kjell Andersson Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Huddinge. Det är nämligen den kommunen som Installationskonsult Kjell Andersson Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Installationskonsult Kjell Andersson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Installationskonsult Kjell Andersson Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-02-14. Men sedan 1989-01-01 så har Installationskonsult Kjell Andersson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Grödingev. 89, 152 57, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Installationskonsult Kjell Andersson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55069993.

Huddinge arbetar för att bolag som Installationskonsult Kjell Andersson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Installationskonsult Kjell Andersson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet avseende bygginstallationer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Installationskonsult Kjell Andersson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Installationskonsult Kjell Andersson Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Kjell Tore som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Georg Matz Ola som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hyttberg, Hans Birger som är född 1939 och har titeln Revisor, Hans Hyttberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Installationskonsult Kjell Andersson Aktiebolag är 556350-1617.