Nova Synvård Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Huddinge finns det ett Aktiebolag som heter Nova Synvård Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Nova Synvård Aktiebolag i Stockholms län. Huddinge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Nova Synvård Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1988-02-09 så har Nova Synvård Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Nova Synvård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med Nova Synvård Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Blickagången 8, 141 52, Huddinge. Vi ni istället prata med Nova Synvård Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7119147.

Bolaget skall bedriva verksamhet som optiker med försäljning av optiska artiklar samt bedriva förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Kerschinsky, Ulf Dietrich som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kerschinsky, Adalgisa Evelyne som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Kalseth Ylva Martina som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Uppström, Nils Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Nova Synvård Aktiebolag har 556316-5363 som sitt organisationsnummer.