Johan Melins Elektromontage Aktiebolag

Stockholms län

Information

Johan Melins Elektromontage Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Huddinge som är den kommunen där Johan Melins Elektromontage Aktiebolag finns. I Huddinge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Johan Melins Elektromontage Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Johan Melins Elektromontage Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Johan Melins Elektromontage Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Johan Melins Elektromontage Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7114122.

Huddinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Johan Melins Elektromontage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Johan Melins Elektromontage Aktiebolag har idag 556310-8918 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Johan Melins Elektromontage Aktiebolag

Bolaget skall utföra elinstallationer, elektroniska konsultationer och fastighetsservice samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Johan Melins Elektromontage Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Melin, Tom Johan Erik som är född 1967 och har titeln VD, Melin, Stig Erik Gösta som är född 1944 och har titeln Extern vice VD, Melin, Tom Johan Erik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Melin, Eva Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ramstedt, Johan Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorspoolen Matsson & Co AB som är född och har titeln Revisor.