ABAX-Produkter Försäljnings Aktiebolag

Stockholms län

Information

556308-6007 är organisationsnummer för företaget ABAX-Produkter Försäljnings Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ABAX-Produkter Försäljnings Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Huddinge som är den kommunen som ABAX-Produkter Försäljnings Aktiebolag finns i.

ABAX-Produkter Försäljnings Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-10-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ABAX-Produkter Försäljnings Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

ABAX-Produkter Försäljnings Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Huddinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ABAX-Produkter Försäljnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ABAX-Produkter Försäljnings Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6800141 eller genom brev på följande adress:
Ryttarhalsv. 20 B, 141 75, Kungens Kurva

Bolaget skall bedriva försäljning och service av entreprenadmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ABAX-Produkter Försäljnings Aktiebolag och det är Gustavsson, Per-Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Per Michael Dennis som är född 1977 och har titeln Suppleant, Wicander, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor,