Dental Rental Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Dental Rental Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Huddinge här finns det många olika Aktiebolag. Dental Rental Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Huddinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Dental Rental Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556306-4798.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7114740 alternativt besöka eller skicka post till Dental Rental Aktiebolag på följande adress Fullerstatorget 2, 141 35, Huddinge.

Dental Rental Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Dental Rental Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Akre Ericson, Astri Katarina som är född 1956 och har titeln Suppleant , Ericson, Eric Bjarne som är född 1956 och har titeln Suppleant , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva tandläkarpraktik, köp och försäljning och uthyrning av fastigheter, köp och försäljning av aktier och andra värdepapper, köp och försäljning av konst och utöva verksamhet som har samband därmed.