Artworkmen Aktiebolag

Stockholms län

Information

556247-3685 är organisationsnummer för bolaget Artworkmen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Artworkmen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Huddinge som är den kommunen som Artworkmen Aktiebolag finns i.

Artworkmen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-08-30 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Artworkmen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Artworkmen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Huddinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Artworkmen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Artworkmen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7468434 eller genom brev på följande adress:
Västergårdsv. 14, 141 38, Huddinge

Bolaget skall bedriva grafisk utformning och original- framställning, redovisning och bokföringstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Artworkmen Aktiebolag och det är Sundström, Hans Per Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Ingrid Lena som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lennmalm Isaksson, Eva Birgitta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bäcklund & Partners Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,