TIRFING Redovisning-Administration-Strategi AB

Stockholms län

Information

TIRFING Redovisning-Administration-Strategi AB är ett bolag som finns i Huddinge. I TIRFING Redovisning-Administration-Strategi AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eklund, Karl Peter som är född 1964 och har titeln VD, Eklund, Karl Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Sven Inge som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Starrin, Anders Tore som är född 1952 och har titeln Suppleant, Kjellström, Lars Sven Ivar som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med TIRFING Redovisning-Administration-Strategi AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TIRFING Redovisning-Administration-Strategi AB på telefon 08-4498550.

Bolaget skall bedriva redovisning, revision och konsultverksamhet inom ekonomi och administration, personaluthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är TIRFING Redovisning-Administration-Strategi AB av bolagstypen Aktiebolag.

TIRFING Redovisning-Administration-Strategi AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Huddinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TIRFING Redovisning-Administration-Strategi AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och TIRFING Redovisning-Administration-Strategi AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TIRFING Redovisning-Administration-Strategi AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

TIRFING Redovisning-Administration-Strategi AB har 556229-9791 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.