Aktivator Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggkonsultverksamhet. Köpa, sälja, förmedla och förvalta fastigheter. Handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktivator Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Huddinge så är Aktivator Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Huddinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Huddinge och i Stockholms län. Redan 1983-02-14 så skapades Aktivator Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Aktivator Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Aktivator Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556225-4127 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Huddinge.

Just nu är Aktivator Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Aktivator Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7469484 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktivator Aktiebolag är Wigren, Sidney William som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand, Paul Erik Anders som är född 1954 och har titeln Suppleant, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .