Rentryck Offset Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva tryckerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rentryck Offset Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Huddinge så är Rentryck Offset Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Huddinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Huddinge och i Stockholms län. Redan 1979-02-01 så skapades Rentryck Offset Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Rentryck Offset Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Rentryck Offset Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1979-01-01

556199-1984 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Huddinge.

Just nu är Rentryck Offset Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Rentryck Offset Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7788989 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rentryck Offset Aktiebolag är Renner, Lars som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Renner, Stefan som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hallgren, Karl Olof Anders som är född 1961 och har titeln Revisor, Ekonomiassistans Revision A Hallgren AB som är född och har titeln Revisor, .