Gille Åkeri i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Gille Åkeri i Stockholm AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Huddinge som är den kommunen där Gille Åkeri i Stockholm AB finns. I Huddinge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gille Åkeri i Stockholm AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Gille Åkeri i Stockholm AB har haft sedan 1994-01-01. Gille Åkeri i Stockholm AB har funnits sedan och 1974-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Gille Åkeri i Stockholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lännav. 119, 141 34, Huddinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6439505.

Huddinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Gille Åkeri i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat.

Gille Åkeri i Stockholm AB har idag 556175-4846 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gille, Elsa Lena Jeanette -Gille, Jan Lennart -Karlsson, Maria Viktoria Jeasmin är den som för stunden ansvarar för Gille Åkeri i Stockholm AB

Bolaget skall idka åkeri- och lagerhanteringsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Gille Åkeri i Stockholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Carl Axel Thomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gille, Elsa Lena Jeanette som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Gille, Jan Lennart som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Maria Viktoria Jeasmin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Milinovic, Suzanna Zvezdana som är född 1971 och har titeln Revisor, Crescendo Revisorer & Konsulter Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.