Allbildelar i Huddinge Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Allbildelar i Huddinge Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Huddinge här finns det många olika Aktiebolag. Allbildelar i Huddinge Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Huddinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Allbildelar i Huddinge Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556164-2710.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-7469300 alternativt besöka eller skicka post till Allbildelar i Huddinge Aktiebolag på följande adress Hökärrsv. 125, 141 91, Huddinge.

Allbildelar i Huddinge Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Allbildelar i Huddinge Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Hagström, Maj-Britt Birgitta som är född 1941 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med begagnade bildelar samt förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.