Softvaruhuset Databoden Aktiebolag

Stockholms län

Information

556163-2240 är organisationsnummer för verksamheten Softvaruhuset Databoden Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Softvaruhuset Databoden Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Huddinge som är den kommunen som Softvaruhuset Databoden Aktiebolag finns i.

Softvaruhuset Databoden Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-04-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Softvaruhuset Databoden Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Softvaruhuset Databoden Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Huddinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Softvaruhuset Databoden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Softvaruhuset Databoden Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7469188 eller genom brev på följande adress:
Gruvv. 11, 141 91, Huddinge

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i redovisnings- och skattefrågor, utföra system- och programmeringsuppdrag, fraktgodshantering, samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Softvaruhuset Databoden Aktiebolag och det är Liedstrand, Marie Louise som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Keith som är född 1942 och har titeln Suppleant, Wiklund, Anne Margarete som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,