Watchdog Computer Assistance Aktiebolag

Stockholms län

Information

556089-7489 är organisationsnummer för företaget Watchdog Computer Assistance Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Watchdog Computer Assistance Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Huddinge som är den kommunen som Watchdog Computer Assistance Aktiebolag finns i.

Watchdog Computer Assistance Aktiebolag har varit registrerat sedan 1963-10-30 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Watchdog Computer Assistance Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-23.

Watchdog Computer Assistance Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Huddinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Watchdog Computer Assistance Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Watchdog Computer Assistance Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7468540 eller genom brev på följande adress:
Sjöv. 51, 141 42, Huddinge

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Watchdog Computer Assistance Aktiebolag och det är Green, Hans Lennart som är född 1954 och har titeln VD, Green, Hans Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellqvist, Staffan Lars Allan som är född 1943 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Reiner, Jan Peter som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor,