Kjeller & Co AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av textil och reklamprodukter till företag samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kjeller & Co AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Huddinge så är Kjeller & Co AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Huddinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Huddinge och i Stockholms län. Redan 1960-12-30 så skapades Kjeller & Co AB och verksamheten är har F-skattsedel Kjeller & Co AB har haft det sedan 1994-01-01.

Kjeller & Co AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556076-1495 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Huddinge.

Just nu är Kjeller & Co AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Kjeller & Co AB så går det att nå dem via telefon på 08-7219708 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kjeller & Co AB är Kjeller, Hans-Erik Mikael som är född 1963 och har titeln VD, Kjeller, Hans-Erik Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjeller, Laila Camilla som är född 1966 och har titeln Suppleant, Gistrand, Bodil Anna Vilhelmina som är född 1966 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .