Woody Huddinge AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Huddinge och Woody Huddinge AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Woody Huddinge AB är ett av dem. Statusen för Woody Huddinge AB är att Bolaget är aktivt.

Woody Huddinge AB är ett Aktiebolag och skapades 1917-04-13. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Huddinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Woody Huddinge AB ska trivas.

Woody Huddinge AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-22. I Huddinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med järn-, färg- och bygghandels- varor, maskiner anknutna till nämnda branscher samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Woody Huddinge AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02.

Idag är Woody Huddinge AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med Woody Huddinge AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6089300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hamberg, Roger Michael -Svensson, Charlotta Birgitta -Svensson, Nils Anders -Weidenberg, Stig Håkan.

De som är på något sätt har med Woody Huddinge AB är Hamberg, Roger Michael som är född 1961 och har titeln VD, Weidenberg, Stig Håkan som är född 1949 och har titeln Vice VD, Hamberg, Roger Michael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Weidenberg, Stig Håkan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Charlotta Birgitta som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Nils Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotSvensson, Per Anders som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Östman, Johan som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Ström, Inger Kristina som är född 1957 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantSvensson, Gunvor Birgitta som är född 1942 och har titeln SuppleantHansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln RevisorÖstling, Pernilla Christina som är född 1971 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Woody Huddinge AB har 556014-3256 som sitt organisationsnummer.