Expertos Städservice

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Huddinge och Expertos Städservice är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Expertos Städservice är ett av dem. Statusen för Expertos Städservice är att Bolaget är aktivt.

Expertos Städservice är ett Enskild firma och skapades 2002-03-04. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Huddinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Expertos Städservice ska trivas.

Expertos Städservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-23. I Huddinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Firman skall bedriva städning, fönsterputs, flyttstädning, grovstädning. golvvård. Försäljning av städprodukter och städmanskiner. Bud och transport.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Expertos Städservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-23.

Idag är Expertos Städservice och det finns flera bolag som är det idag i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med Expertos Städservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4220116.

.

De som är på något sätt har med Expertos Städservice är Torres Torres, Hector Hugo som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Expertos Städservice har 551207-XXXX som sitt organisationsnummer.