EMMMO - EKONOMI O ADMINISTRATION

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Huddinge och EMMMO - EKONOMI O ADMINISTRATION är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och EMMMO - EKONOMI O ADMINISTRATION är ett av dem. Statusen för EMMMO - EKONOMI O ADMINISTRATION är att Bolaget är aktivt.

EMMMO - EKONOMI O ADMINISTRATION är ett Enskild firma och skapades 1993-02-12. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Huddinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som EMMMO - EKONOMI O ADMINISTRATION ska trivas.

EMMMO - EKONOMI O ADMINISTRATION är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-15. I Huddinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom bokföring, granskning, deklaration, administration och ekonomirutiner

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EMMMO - EKONOMI O ADMINISTRATION är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-06.

Idag är EMMMO - EKONOMI O ADMINISTRATION och det finns flera verksamheter som är det idag i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med EMMMO - EKONOMI O ADMINISTRATION så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6898223.

.

De som är på något sätt har med EMMMO - EKONOMI O ADMINISTRATION är Karlsson Orneklint, Siv Mary B som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

EMMMO - EKONOMI O ADMINISTRATION har 540413-XXXX som sitt organisationsnummer.