RAINER NILSSONS MARK OCH BYGGTJÄNST

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Huddinge och RAINER NILSSONS MARK OCH BYGGTJÄNST är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och RAINER NILSSONS MARK OCH BYGGTJÄNST är ett av dem. Statusen för RAINER NILSSONS MARK OCH BYGGTJÄNST är att Bolaget är aktivt.

RAINER NILSSONS MARK OCH BYGGTJÄNST är ett Enskild firma och skapades 1983-03-07. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Huddinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som RAINER NILSSONS MARK OCH BYGGTJÄNST ska trivas.

RAINER NILSSONS MARK OCH BYGGTJÄNST är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Huddinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Betong- och markarbeten samt byggnadsverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RAINER NILSSONS MARK OCH BYGGTJÄNST är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är RAINER NILSSONS MARK OCH BYGGTJÄNST och det finns flera bolag som är det idag i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med RAINER NILSSONS MARK OCH BYGGTJÄNST så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6054088.

.

De som är på något sätt har med RAINER NILSSONS MARK OCH BYGGTJÄNST är Nilsson, Rainer Roland som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

RAINER NILSSONS MARK OCH BYGGTJÄNST har 540316-XXXX som sitt organisationsnummer.