Baystream Consulting

Stockholms län

Information

540125-XXXX är organisationsnummer för bolaget Baystream Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Baystream Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Huddinge som är den kommunen som Baystream Consulting finns i.

Baystream Consulting har varit registrerat sedan 2002-10-31 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Baystream Consulting så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Baystream Consulting är och det finns flera bolag i Huddinge som också är .

Firmatecknare för Baystream Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Baystream Consulting så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Projektbaserad försäljning och marknadsföring av IT-säkerhetslösningar.(Datasäkerhetslösningar) Managementtjänster för att organisera och leda teknikstöd och eller marknadsföring - försäljning av datorprogram - maskinvara - konsulttjänster till företag i Sverige och Utlandet. Generella managementtjänster till teknikorienterade företag i Sverige. Dessa behöver ej vara IT-företag

Det finns olika personer som har en koppling med Baystream Consulting och det är Wikström, Mats Anders som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,