Nordlund Terapeutisk Musik

Stockholms län

Information

Nordlund Terapeutisk Musik är ett bolag som finns i Huddinge. I Nordlund Terapeutisk Musik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordlund, Carl Magnus som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nordlund Terapeutisk Musik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nordlund Terapeutisk Musik på telefon 08-394498.

Konsultverksamhet rörande utbildning, handledning och terapeutisk verksamhet (psykoterapi och musikterapi) för omsorgspersonal som arbetar med utvecklingsstörda med psykiska störningar och inom psykiatrin.

Idag är Nordlund Terapeutisk Musik av bolagstypen Enskild firma.

Nordlund Terapeutisk Musik är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Huddinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Nordlund Terapeutisk Musik innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Nordlund Terapeutisk Musik är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nordlund Terapeutisk Musik så är det följande:

Nordlund Terapeutisk Musik har 500207-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.