Barbaras Städservice

Stockholms län

Information

490506-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Barbaras Städservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Barbaras Städservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Huddinge som är den kommunen som Barbaras Städservice finns i.

Barbaras Städservice har varit registrerat sedan 2006-01-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Barbaras Städservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-08.

Barbaras Städservice är och det finns flera verksamheter i Huddinge som också är .

Firmatecknare för Barbaras Städservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Barbaras Städservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Städning.

Det finns olika personer som har en koppling med Barbaras Städservice och det är Kowalewska, Barbara som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,