GABROL PRODUKTER

Stockholms län

Information

GABROL PRODUKTER är ett av många verksamheter som finns i Huddinge. Det är nämligen den kommunen som GABROL PRODUKTER finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

GABROL PRODUKTER som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1985-04-23. Men sedan 1985-01-01 så har GABROL PRODUKTER varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GABROL PRODUKTER så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7402630.

Huddinge arbetar för att verksamheter som GABROL PRODUKTER ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för GABROL PRODUKTER. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Tillverkning och försäljning av kemiska produkter för grafisk industri, tillverkning, forskning, import och försäljning inom naturmedelsbranschen samt inköp, försäljning och export av bilar och övriga fordon. djurvårdsartiklar såsom liniment, schampo, sårlösning, salva. egentillverkad.

Firmatecknare för GABROL PRODUKTER är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GABROL PRODUKTER och det är följande personer, Hammarberg, Gertrud Elisabet som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för GABROL PRODUKTER är 481202-XXXX.