Gunnar Hulting Kompetensutveckling

Stockholms län

Information

470429-XXXX är organisationsnummer för bolaget Gunnar Hulting Kompetensutveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gunnar Hulting Kompetensutveckling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Huddinge som är den kommunen som Gunnar Hulting Kompetensutveckling finns i.

Gunnar Hulting Kompetensutveckling har varit registrerat sedan 2001-03-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gunnar Hulting Kompetensutveckling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-02.

Gunnar Hulting Kompetensutveckling är och det finns flera bolag i Huddinge som också är .

Firmatecknare för Gunnar Hulting Kompetensutveckling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gunnar Hulting Kompetensutveckling så kan ni göra det på telefon genom 08-6461079 eller genom brev på följande adress:

Erbjuder företag och organisationer spetskompetens och praktisk erfarenhet inom marknadsföring, management och "key account management" genom utbildning (kurser och seminarier). Fackjournalistik och temporär resursförsäkring. Erbjuder dessa tjänster direkt och som underleverantör till etablerade konsulter, undervisnings och resursföretag.

Det finns olika personer som har en koppling med Gunnar Hulting Kompetensutveckling och det är Hulting, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,