K. RIMFJORD KONSULT & PRODUKTTJÄNST

Stockholms län

Information

K. RIMFJORD KONSULT & PRODUKTTJÄNST är ett företag som finns i Huddinge. I K. RIMFJORD KONSULT & PRODUKTTJÄNST finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rimfjord, Kirsti Marjatta som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med K. RIMFJORD KONSULT & PRODUKTTJÄNST så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå K. RIMFJORD KONSULT & PRODUKTTJÄNST på telefon 08-933098.

Utförande av kontorstjänster, arrangemang av musikkonserter, studioarbeten och därmed förenlig verksamhet, försäljning av fisk samt handel med presentartiklar och begagnade varor

Idag är K. RIMFJORD KONSULT & PRODUKTTJÄNST av bolagstypen Enskild firma.

K. RIMFJORD KONSULT & PRODUKTTJÄNST är ett av många företag som finns i Stockholms län och Huddinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

K. RIMFJORD KONSULT & PRODUKTTJÄNST innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och K. RIMFJORD KONSULT & PRODUKTTJÄNST är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för K. RIMFJORD KONSULT & PRODUKTTJÄNST så är det följande:

K. RIMFJORD KONSULT & PRODUKTTJÄNST har 460516-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.