Kerstin Allard

Stockholms län

Information

441208-XXXX är organisationsnummer för företaget Kerstin Allard. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kerstin Allard är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Huddinge som är den kommunen som Kerstin Allard finns i.

Kerstin Allard har varit registrerat sedan 1995-01-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kerstin Allard så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Kerstin Allard är och det finns flera bolag i Huddinge som också är .

Firmatecknare för Kerstin Allard är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kerstin Allard så kan ni göra det på telefon genom 08-7744599 eller genom brev på följande adress:

Behandling enligt Rosenmetoden, samtal och rådgivning samt försäljning av Marja Entrich hudvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Kerstin Allard och det är Allard Lundqvist, Kerstin Margareta som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,