A.R.Z Elektroteknik

Stockholms län

Information

A.R.Z Elektroteknik är ett av många bolag som finns i Huddinge. Det är nämligen den kommunen som A.R.Z Elektroteknik finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

A.R.Z Elektroteknik är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-10-19.

A.R.Z Elektroteknik som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-01-27. Men sedan 2006-11-02 så har A.R.Z Elektroteknik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på A.R.Z Elektroteknik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Huddinge arbetar för att bolag som A.R.Z Elektroteknik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för A.R.Z Elektroteknik. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Elinstallation av ny- och renoverade byggnader. Import och export av elektriska produkter såsom vägguttag, säkringar, kablage samt armaturer. Byggvaror - naturstensprodukter och keramiska plattor.

Firmatecknare för A.R.Z Elektroteknik är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till A.R.Z Elektroteknik och det är följande personer, Baraz, Saeid som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för A.R.Z Elektroteknik är 430123-XXXX.