Be Sig Consultancy

Stockholms län

Information

341112-XXXX är organisationsnummer för företaget Be Sig Consultancy. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Be Sig Consultancy är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Huddinge som är den kommunen som Be Sig Consultancy finns i.

Be Sig Consultancy har varit registrerat sedan 1997-11-27 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Be Sig Consultancy så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Be Sig Consultancy är och det finns flera bolag i Huddinge som också är .

Firmatecknare för Be Sig Consultancy är följande:

Vill ni komma i kontakt med Be Sig Consultancy så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom elbranschen, export och import av elartiklar såsom elektriska komponenter (typ reläer, motstånd).

Det finns olika personer som har en koppling med Be Sig Consultancy och det är Gustafsson, Bernt Thorsten som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma,