Susanne's Trafikskola Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Huddinge och Susanne's Trafikskola Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Susanne's Trafikskola Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Susanne's Trafikskola Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Susanne's Trafikskola Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2007-10-05. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Huddinge där företaget finns i jobbar för att företag som Susanne's Trafikskola Kommanditbolag ska trivas.

Susanne's Trafikskola Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01. I Huddinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Trafikskola, utbildning i instabila system samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Susanne's Trafikskola Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01.

Idag är Susanne's Trafikskola Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med Susanne's Trafikskola Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7100200.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Susanne's Trafikskola Kommanditbolag är Moore, Michael Francis som är född 1946 och har titeln Komplementär, Sinnemon, Susanne Margaretha som är född 1957 och har titeln Kommanditdelägare, .

Susanne's Trafikskola Kommanditbolag har 969730-2488 som sitt organisationsnummer.