S:t Eskils Byggnadsglas Kommanditbolag

Stockholms län

Information

S:t Eskils Byggnadsglas Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Huddinge. I S:t Eskils Byggnadsglas Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Toropainen, Jaana Anna som är född 1957 och har titeln Komplementär, Pynninen, Raimo Kalevi som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med S:t Eskils Byggnadsglas Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå S:t Eskils Byggnadsglas Kommanditbolag på telefon 070-8660310.

Bolaget ska bedriva bygg- och glasentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är S:t Eskils Byggnadsglas Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

S:t Eskils Byggnadsglas Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Huddinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

S:t Eskils Byggnadsglas Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och S:t Eskils Byggnadsglas Kommanditbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för S:t Eskils Byggnadsglas Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

S:t Eskils Byggnadsglas Kommanditbolag har 969728-7283 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.