Balingsnäs Entreprenader Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Balingsnäs Entreprenader Kommanditbolag är ett bolag som finns i Huddinge. I Balingsnäs Entreprenader Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lilja, Sven Conny som är född 1958 och har titeln Komplementär, Lilja, Maud som är född 1937 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Balingsnäs Entreprenader Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Balingsnäs Entreprenader Kommanditbolag på telefon 070-8580610.

Fastighetsskötsel och underhåll, städning, schakt- och grävningsarbeten, gods- och persontransporter med båt, trädgård och markanläggningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Balingsnäs Entreprenader Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Balingsnäs Entreprenader Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Huddinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Balingsnäs Entreprenader Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-12-07 och Balingsnäs Entreprenader Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Balingsnäs Entreprenader Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Balingsnäs Entreprenader Kommanditbolag har 969722-6877 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.