Stockholms Tvättentreprenör Handelsbolag

Stockholms län

Information

Stockholms Tvättentreprenör Handelsbolag är en verksamhet som finns i Huddinge. I Stockholms Tvättentreprenör Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zettergren, Henrik Robert som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Zettergren, Rolf Robert som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stockholms Tvättentreprenör Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stockholms Tvättentreprenör Handelsbolag på telefon .

Entreprenader inom bygg och tvättbranschen, uthyrning samt handel med varor gällande tvättbranschen.

Idag är Stockholms Tvättentreprenör Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Stockholms Tvättentreprenör Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Huddinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stockholms Tvättentreprenör Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-01-31 och Stockholms Tvättentreprenör Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-01-31.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stockholms Tvättentreprenör Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Stockholms Tvättentreprenör Handelsbolag har 969721-5425 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.