MTG Humanus Handelsbolag

Stockholms län

Information

MTG Humanus Handelsbolag är en verksamhet som finns i Huddinge. I MTG Humanus Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gebo, Nohe Getachew Reggasa som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Kesete, Merone som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Tekle, Daniel Seyoum som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med MTG Humanus Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MTG Humanus Handelsbolag på telefon 08-7794090.

Serviceverksamhet inom vård & omsorg (assistans verksamhet). Vi ska sälja assistanstimmar till funktionshindrade personer.

Idag är MTG Humanus Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

MTG Humanus Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Huddinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MTG Humanus Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-17 och MTG Humanus Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MTG Humanus Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

MTG Humanus Handelsbolag har 969720-1045 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.