UZUNEL Affärspartner Handelsbolag

Stockholms län

Information

UZUNEL Affärspartner Handelsbolag är ett företag som finns i Huddinge. I UZUNEL Affärspartner Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Uzunel, Mahmut som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Uzunel, Rukiye som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med UZUNEL Affärspartner Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå UZUNEL Affärspartner Handelsbolag på telefon 08-6518650.

Fastighetsförvaltning, företagsförmedling samt äga och förvalta fastigheter.

Idag är UZUNEL Affärspartner Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

UZUNEL Affärspartner Handelsbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Huddinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

UZUNEL Affärspartner Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och UZUNEL Affärspartner Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för UZUNEL Affärspartner Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Mahmut Uzunel ensam.

UZUNEL Affärspartner Handelsbolag har 969715-1182 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.