Johansson & Borges Handelsbolag

Stockholms län

Information

Johansson & Borges Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Huddinge. Det är nämligen den kommunen som Johansson & Borges Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Johansson & Borges Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-04-28.

Johansson & Borges Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-03-08. Men sedan 2005-04-28 så har Johansson & Borges Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nygårdsv. 22, 143 45, Vårby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Johansson & Borges Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9332465.

Huddinge arbetar för att bolag som Johansson & Borges Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Johansson & Borges Handelsbolag. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Handel med datorer, reparation och service av datorer. Utveckling och skapande av multimedia på internet, skapande av hemsidor till internet.

Firmatecknare för Johansson & Borges Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Johansson & Borges Handelsbolag och det är följande personer, Borges, Patrik som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Borges, Sebastian som är född 1971 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Johansson & Borges Handelsbolag är 969708-9846.