POM TS Kommanditbolag

Stockholms län

Information

POM TS Kommanditbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Huddinge som är den kommunen där POM TS Kommanditbolag finns. I Huddinge så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. POM TS Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket POM TS Kommanditbolag har haft sedan 2009-09-17. POM TS Kommanditbolag har funnits sedan och 2003-12-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till POM TS Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Huddingev. 482, 146 38, Tullinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-53423110.

Huddinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

POM TS Kommanditbolag har idag 969694-3852 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för POM TS Kommanditbolag

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.

I POM TS Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arias, Juan Miguel som är född 1971 och har titeln Komplementär, Zarrouk, Sofia Sara Elisabet som är född 1976 och har titeln Kommanditdelägare, .