Nepali Språk & Dialektvård Handelsbolag

Stockholms län

Information

Nepali Språk & Dialektvård Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Huddinge. Det är nämligen den kommunen som Nepali Språk & Dialektvård Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nepali Språk & Dialektvård Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-09-11.

Nepali Språk & Dialektvård Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-08-23. Men sedan 2001-09-24 så har Nepali Språk & Dialektvård Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hedenhösv. 32, 141 33, Huddinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nepali Språk & Dialektvård Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6081389.

Huddinge arbetar för att verksamheter som Nepali Språk & Dialektvård Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Nepali Språk & Dialektvård Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Litterär översättning med originalspråkets stilkänsla och prägel. Språk- och dialektanalys. Översättning av televisionsprogramtexter. Tolkning från nepali till svenska och vice versa. Terminologi- och facktextöversättning inom humaniora, ekonomi, naturvetenskap samt byggteknik.

Firmatecknare för Nepali Språk & Dialektvård Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Togendra Bahadur Khatri Chhetri ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nepali Språk & Dialektvård Handelsbolag och det är följande personer, Khatri Chhetri, Ayshah Miryam T som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Khatri Chhetri, Togendra Bahadur som är född 1960 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Nepali Språk & Dialektvård Handelsbolag är 969679-6219.