DMk Miljö- Kvalitetkonsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Huddinge och DMk Miljö- Kvalitetkonsult Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och DMk Miljö- Kvalitetkonsult Handelsbolag är ett av dem. Statusen för DMk Miljö- Kvalitetkonsult Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

DMk Miljö- Kvalitetkonsult Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-04-12. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Huddinge där företaget finns i jobbar för att företag som DMk Miljö- Kvalitetkonsult Handelsbolag ska trivas.

I Huddinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom miljö såsom konsulter med införande av miljöledningssystem ISO 14001. Det innebär organisationsstruktur revisioner och utbildning till företag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DMk Miljö- Kvalitetkonsult Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är DMk Miljö- Kvalitetkonsult Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med DMk Miljö- Kvalitetkonsult Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7404001.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med DMk Miljö- Kvalitetkonsult Handelsbolag är Nyström, Bernt Olof som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Nyström, Eva Lovisa som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

DMk Miljö- Kvalitetkonsult Handelsbolag har 969658-6123 som sitt organisationsnummer.