JAFF Kommanditbolag

Stockholms län

Information

JAFF Kommanditbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Huddinge som är den kommunen där JAFF Kommanditbolag finns. I Huddinge så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. JAFF Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har ej F-skatt. JAFF Kommanditbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till JAFF Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Upplagsv. 6, 142 91, Skogås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7421001.

Huddinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

JAFF Kommanditbolag har idag 969657-4798 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären var för sig. är den som för stunden ansvarar för JAFF Kommanditbolag

Ägande och förvaltning av hästar och fastigheter.

I JAFF Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arstrand, Kent Arne som är född 1961 och har titeln Komplementär, Falk, Lars Erik som är född 1964 och har titeln Komplementär, Falk, Nils Åke Bertil som är född 1959 och har titeln Komplementär, Golvrenoveringar Anders Jansson AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, L-Å Falks Bygg Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Urfackhandlarna ArDa AB som är född och har titeln Kommanditdelägare.