Geraldines Blomstercafé Handelsbolag

Stockholms län

Information

969618-7195 är organisationsnummer för verksamheten Geraldines Blomstercafé Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Geraldines Blomstercafé Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Huddinge som är den kommunen som Geraldines Blomstercafé Handelsbolag finns i.

Geraldines Blomstercafé Handelsbolag har varit registrerat sedan 1995-09-29 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Geraldines Blomstercafé Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Geraldines Blomstercafé Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Huddinge som också är .

Firmatecknare för Geraldines Blomstercafé Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Geraldines Blomstercafé Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6451048 eller genom brev på följande adress:
Erik Segersälls v. 6, 126 50, Hägersten

Handel med livsmedel och blommor.

Det finns olika personer som har en koppling med Geraldines Blomstercafé Handelsbolag och det är Johansson, Lars Pablo som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Johansson, Noemi som är född 1962 och har titeln Bolagsman,