Toppsvab Handelsbolag

Stockholms län

Information

Toppsvab Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Huddinge som är den kommunen där Toppsvab Handelsbolag finns. I Huddinge så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Toppsvab Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Toppsvab Handelsbolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Toppsvab Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lindmätarv. 28, 141 37, Huddinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7747241.

Huddinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Toppsvab Handelsbolag har idag 916631-6597 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Toppsvab Handelsbolag

Städning och fastighetsskötsel.

I Toppsvab Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hultman, Patrick Roland som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Koskinen, Ira Marie som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .