EGOISTIQ

Stockholms län

Information

EGOISTIQ är ett bolag som finns i Huddinge. I EGOISTIQ finns det lite olika personer som är förknippade och det är Benyamin, Gad som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med EGOISTIQ så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå EGOISTIQ på telefon 070-4867826.

Handel och försäljning av dator samt elektronik relaterade produkter inom databranschen samt hemeletronik. Export och import av dataprodukter. Tillverkning och försäljning av egenproducerade datorprodukter. I produkterna ingår också köp och försäljning av ädelstenar som skall ingå i prototypen samt därmed förenlig verksamhet. Tillverkning och försäljning av konst, konsthantverk och form i olika material såsom glas och metall.

Idag är EGOISTIQ av bolagstypen Enskild firma.

EGOISTIQ är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Huddinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

EGOISTIQ innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-22 och EGOISTIQ är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EGOISTIQ så är det följande:

EGOISTIQ har 780214-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.